Perioada ta în care meriți mai mult!
SUBLIMA CUP

Termeni și Condiții

Compania care deține și operează site-ul sublimacup.ro este SUBLIMA SPIRIT SRL, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J40/9032/2017, cod fiscal 37741712.

Întregul conținut al site-ului sublimacup.ro – imagini, texte, elemente de grafică, produse, programe și alte date – este proprietatea sublimacup.ro și a partenerilor săi și este protejat atât de Legea privind drepturilor de autor și drepturile conexe cât și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Utilizarea oricăror elemente de pe site-ul sublimacup.ro fară acordul companiei care deține și operează acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.

Utilizatorul sau Clientul poate copia, transfera și/sau utiliza conținut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intră în conflict cu termenii și condițiile site-ului.

Niciun conținut transmis către Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuală din partea sublimacup.ro față de respectivul conținut.

Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul în care acesta există.

Comunicări comerciale

sublimacup.ro desfășoară campanii de marketing online, inclusiv prin intermediul mesageriei electronice (email). Prin abonarea la newsletter și acceptarea Termenilor și Condițiilor acestui site, Utilizatorul sau Clientul este de acord cu primirea de mesaje de marketing și informare. Utilizatorul sau Clientul poate oricând să modifice opțiunea inițială utilizând informațiile de contact.

Renunțarea la primirea newslettere-lor nu presupune că Utilizatorul sau Clientul au renunțat la acceptarea inițială a Termenilor și Condițiilor.

Datele cu caracter personal

sublimacup.ro colectează date cu caracter personal numai cu acordul Utilizatorului sau al Clientului. Aceste date sunt necesare în următoarele scopuri:

 • asigurarea accesului Utilizatorului sau Clientului la serviciile furnizate;
 • procesarea, livrarea și facturarea comenzilor date de acesta;
 • rezolvarea problemelor de orice natură în legătură cu comanda dată de Client sau cu produsele achiziționate de către acesta;
 • trimiterea de informări și comunicări comerciale transmise telefonic sau prin intermediul mesageriei electronice.

Crearea unui cont pe site-ul sublimacup.ro presupune exprimarea consimțământului pentru colectarea și administrarea de către sublimacup.ro a datelor cu caracter personal, în condițiile legii.

Utilizatorul sau Clientul poate solicita oricând, prin intermediul unei cereri scrise care să includă semnătura acestuia, următoarele:

 • detalii privind prelucrarea datelor sale cu caracter personal;
 • actualizarea/modificarea acestor date;
 • anonimizarea datelor;
 • ștergerea datelor
 • transmiterea de notificări către terții cărora le-au fost transmise aceste date.
  ;