Termeni și Condiții

Compania care detine si opereaza site-ul sublimacup.ro este SUBLIMA SPIRIT SRL, cu sediul in Bucuresti, sector 2, str. Grigore ionescu nr.63, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul  J40/9032/2017, cod fiscal 37741712, telefon 031SUBLIMA, email

Intregul continut al site-ului sublimacup.ro – imagini, texte, elemente de grafica, produse, programe si alte date – este proprietatea sublimacup.ro si a partenerilor sai si este protejat atat de Legea privind drepturilor de autor si drepturile conexe cat si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Utilizarea oricaror elemente de pe site-ul sublimacup.ro fara acordul companiei care detine si opereaza acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu termenii si conditiile site-ului.

Niciun continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea sublimacup.ro fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Comunicari comerciale

sublimacup.ro desfasoara campanii de marketing online, inclusiv prin intermediul mesageriei electronice (email). Prin abonarea la newsletter si acceptarea Termenilor si Conditiilor acestui site, Utilizatorul sau Clientul este de acord cu primirea de mesaje de marketing si informare. Utilizatorul sau Clientul poate oricand sa modifice optiunea initiala utilizand informatiile de contact.

Renuntarea la primirea newslettere-lor nu presupune ca Utilizatorul sau Clientul au renuntat la acceptarea initiala a Termenilor si Conditiilor.

Datele cu caracter personal

sublimacup.ro colecteaza date cu caracter personal numai cu acordul Utilizatorului sau al Clientului. Aceste date sunt necesare in urmatoarele scopuri:

  • asigurarea Utilizatorului sau Clientului la serviciile furnizate;
  • procesarea, livrarea si facturarea comenzilor date de acesta;
  • rezolvarea problemelor de orice natura in legatura cu comanda data de Client sau cu produsele achizitionate de catre acesta;
  • trimiterea de informari si comunicari comerciale transmise telefonic sau prin intermediul mesageriei electronice.

Craearea unui cont pe site-ul sublimacup.ro presupune exprimarea consimtamantului pentru colectarea si administrarea de catre sublimacup.ro a datelor cu caracter personal, in conditiile legii.

Utilizatorul sau Clientul poate solicita oricand, prin intermediul unei cereri scrise care sa includa semnatura acestuia, urmatoarele:

  • detalii privind prelucrarea datelor sale cu caracter personal;
  • actualizarea/modificarea acestor date;
  • anonimizarea datelor;
  • stergerea datelor;
  • transmiterea de notificari catre tertii carora le-au fost transmise aceste date.

In cazul in care solicitarile Utilizatorul sau Clientul nu se incadreaza la drepturile prevazute de lege sau duc la imposibilitatea de i se procesa, livra sau factura comenzile, sublimacup.ro va informa Utilizatorul sau Clientul în mod corespunzător.